הפעם ברבע האסיסט האורח הוא שאדי מסאלחה, הבעלים של cherrybox.
דיברנו על העזרה שהם מעניקים ללקוחות שאוהבים גלידה איטלקית איכותית, וגם על מסעדות, בתי קפה ואפילו מתחרים שקונים מהם את הג'לטו האורגינל.
שאדי סיפר מה ההבדל בין גלידה לג'לטו, ואיך נוצר והתפתח השירות המיוחד שלהם – גלידה וג'לטו בהתאמה אישית.
וגם מה חשבו עובדי השגרירות האיטלקית בישראל על הגלידה של שאדי?
אתגר עסקי שדני וידיסלבסקי עזר לו לפתור:
מה צריך לעשות בכדי להגדיל את העסק, להקים עוד סניפים ולהגיע ליותר לקוחות?
בעקבות הריאיון שאדי מסאלחה החליט להעניק מתנה שווה:
מתכונים להכנת גלידה ביתית.
לקבלת המתנה: