הפעם רבע ה"אסיסט" האורח הוא שאדי מסלאחה, הבעלים של "צ'רי בוקס".
דיברנו על העזרה שהם מעניקים ללקוחות שאוהבים גלידה איטלקית איכותית, וגם על מסעדות, בתי קפה, ואפילו מתחרים שקונים מהם את הג'לטו האורגינל.
שאדי סיפר מה ההבדל בין גלידה לג'לטו, ואיך נוצר והתפתח השירות המיוחד שלהם – גלידה וג'לטו בהתאמה אישית.
אתגר עסקי שדני עזר לו לפתור:
מה צריך לעשות בכדי להגדיל את העסק, להקים עוד חנויות, להגיע ליותר לקוחות (אנשים פרטיים, מסעדות, וכל גוף שמוכר גלידה ולא רוצה להשקיע בהכנה שלה), ולהפיץ את השירותים שלהם בכל רחבי הארץ?
בעקבות הריאיון שאדי מסאלחה החליט להעניק מתנה שווה:
מתכונים להכנת גלידה ביתית.
לקבלת המתנה: